Om Annonsson

Annonsson tillkom ur en frustration av att inte hitta produkter att köpa i fysiska butiker. Efter att pratat med en mängd olika butiksinnehavare framkom det att dessa ville ha sina produkter sökbara på webben men att de tyckte att det var både för krångligt och för dyrt att genomföra med de verktyg som fanns tillgängliga. Men om det fanns ett enkelt sätt att göra produkterna sökbara och dessutom till ett lågt pris så skulle det vara mycket intressant.
Det var detta som sådde fröet till vad Annonsson är idag.

På webbsidan annonsson.se återfinns endast annonser som är publicerade av företag med butik som har regelbundna öppettider och fast adress som saluför produkter/tjänster.
Detta medför att du enkelt hittar butiken som säljer produkten du söker, var den finns och när den finns tillgänglig.
Vår uppgift är att se till att det blir så enkelt som möjligt att hitta just de produkter kunden letar efter och som annonseras på annonsson.se.

Alla annonser som publiceras på annonsson.se skapas i Annonsson Butik-appen. Annonsson Butik-appen finns till iPhone och Android mobiler.

Är du intresserad av att börja publicera annonser på annonsson.se eller vill veta mer så kontakta oss på info@annonsson.se eller ring 0760-183061. Välkomna!

Eller ladda ner Annonsson Butik-app och registrera din butik för att snabbt börja annonsera och synas.

app store play store