Vill du ha fler kunder i butiken?

Vad?

Annonsson hjälper fysiska butiker att göra deras produkter/tjänster sökbara på webben. Det görs genom att dra nytta av det som är unikt för varje butik, vilket är deras produkter och deras position. Butiken behöver inte ha en egen webbsida men kan genom annonsson.se få en mycket god sökbarhet.

Varför?

Det är ofta svårt att via webben hitta de lokala butiker som har produkterna man vill köpa. Annonsson skapades ur en frustration av att inte kunna ”googla” på en produkt/tjänst och enkelt hitta vilka butiker i området som har produkten/tjänsten. Annonsson är också en strävan av att göra det enkelt att hitta rätt information. Det ska vara lätt att använda en sökmotor för att direkt kunna hitta butiken utan att veta om att den finns. Kort och gott så vill vi åstadkomma en användarvänlighet som är värd namnet och som underlättar för både konsument och butik.

Vem?

Detta är en tjänst som vänder sig enbart till företag med butiksverksamhet. Syftet med tjänsten är att ge butiker större möjlighet att nå potentiella kunder. Det är viktigt att din butik syns på webben då det är där många människor är.

Som konsument vill man hitta de produkter/tjänster man vill ha på ett enkelt sätt. Annonsson hjälper butiker att på ett effektivt sätt göra deras annonser sökbara på webben så att konsumenterna enkelt hittar till butiken.

Så här enkelt är det:

  1. Ladda ner appen Annonsson Butik. Logga in med dina inloggningsuppgifter.
  2. Skapa din annons.
  3. Annonsen är nu sökbar på webben!

Intresserad?

Är du intresserad av att börja publicera annonser på annonsson.se eller vill veta mer så kontakta oss på: info@annonsson.se så kontaktar vi er omgående.