Stora fina Koljafiléer
800 g koljafilé 2 msk smör 4 msk hackad dill 4 msk hackad persilja 4 msk fintärnad rödlök 250 g creme fraiche 2,5 dl grädde 1/2 fiskbuljongtärning Salta koljafilén i 10 min, spola sedan av den och skär i lämpliga bitar. bryn dill, persilja och löken i smöret 3 -5 min. Tillsätt CF, grädden och buljongtärningen. Koka upp och lägg sedan i fisken, låt puttra ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis och sparris.
179,00kr/kg
Marstrands Deli
Rattgatan 8
Vägbeskrivning | Karta
Kungälv
Kungälv, Västra Götaland
,
0303-14079
E-post | Hemsida
Måndag: | Stängt |
---|---|
Tisdag: | 10:30 - 18:00 |
Onsdag: | 10:30 - 18:00 |
Torsdag: | 10:30 - 18:00 |
Fredag: | 10:00 - 18:00 |
Lördag: | 10:00 - 15:00 |
Söndag: | Stängt |
Om Butiken
Telefon nummer till köket i Rollsbo: 0303 91211
Senaste annonserna